WELKOM BIJ VASTGOED MICHOEL


Bij vastgoed Michoel kan u terecht voor de verkoop of verhuur van zowel residentieel en commercieel vastgoed alsook voor nieuwbouwprojecten. Het kantoor is gelegen aan het bruisende dorpshart van Puurs-Sint-Amands, in het hart van Klein-Brabant. In het kantoor wordt zeer veel waarde gehecht aan een professionele én persoonlijke aanpak met een open communicatie, want transparantie en correctheid primeren immers in een vastgoeddossier. Deze elementen vormen de basis voor een goede relatie, met wederzijds vertrouwen. Bij Vastgoed Michoel heeft u steeds één aanspreekpunt, één persoon die uw dossier van A tot Z kent.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of advies in verband met de verkoop of verhuur van uw eigendom maak ik graag tijd voor u. Ik verneem liever persoonlijk van u wat uw vastgoedwensen zijn!

Tot binnenkort,

Pauline Michoel

VRIJVBLIJVENDE WAARDEBEPALING

VRIJVBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Een goede verkoop start bij een realistische en correcte waardebepaling van uw eigendom. Bij vastgoed Michoel geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk en deskundig advies. Door een jarenlange ervaring en vakkennis kan u bij ons terecht voor een objectieve en correcte waardebepaling van uw woning.

Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom!

Contacteer ons
U WENST TE VERKOPEN / VERHUREN

U WENST TE VERKOPEN / VERHUREN

Voor advies of een vrijblijvend gesprek met betrekking tot de verkoop of verhuur van uw eigendom maak ik graag tijd voor u vrij! Uw eigendom verdient een persoonlijke aanpak! Ontdek hier alvast wat Vastgoed Michoel voor u kan betekenen.

Maak een afspraak
U WENST TE KOPEN / HUREN

U WENST TE KOPEN / HUREN

Heb je nog vragen over uw aankoop? Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem vrijblijvend contact op, ik verneem liever persoonlijk wat uw vastgoedwensen zijn!

Aanbod te koop
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 507422 (Erkend in België) - Pauline Michoel
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)